Social Deal Mons image
keyboard_arrow_down

Nuit pour 2 + petit-déjeuner + parking au Hilton Düsseldorf

Pour 2 personnes : 1 nuit, petit-déjeuner et parking inclus au Hilton Düsseldorf

Regular €334
€119
Excl. approx. €3 tourist tax pppn
sold: 4.799
Discount: 64%
Book now
New Social Deals daily at midnight. Be quick before they're gone!
64%
Nuit pour 2 + petit-déjeuner + parking au Hilton Düsseldorf
Hilton Düsseldorf
9.2 star
Düsseldorf

Highlights

  • Profitez d'une agréable nuit au Hilton Düsseldorf pour deux personnes !
  • See the content of the multideals here
  • Comprend un délicieux petit-déjeuner complet et une place de parking
  • Séjour de luxe au Hilton, à 10 minutes du centre-ville de Düsseldorf
  • À quelques pas de la station de métro et à seulement 10 minutes de l'aéroport
  • Aussi valable pendant le week-end !
  • Les souhaits alimentaires ainsi que les allergies et les régimes particuliers seront bien sûr pris en compte, veuillez l'indiquer lors de votre réservation
  • Optionnel : 1 enfant (jusqu'à 4 ans) séjourne gratuitement dans le lit des parents

The fine print

  • Valid from moment of purchase until 4 Apr 2027
  • Réserver :
    • réservation après achat en ligne avec ‘Réserver avec Social Deal' (trouvable sous l'aperçu : mes vouchers)
    • vous pouvez annuler ou modifier votre réservation sans frais jusqu'à 24 heures à l'avance, après cela, votre voucher expire
  • Arrivée à partir de 15h, départ avant 12h
  • Une personne minimum doit être âgée de 18 ans ou plus au moment de l'enregistrement
  • Questions about this deal? Call: +32 11 96 07 39 or send a WhatsApp message to: +32 11 96 07 39
  • Buy without concern, because your purchase is 100% insured (more info)

Read more

Visitez la belle ville de Düsseldorf et descendez au Hilton ! Vous séjournerez une nuit en chambre Queen. Le matin, vous dégusterez un copieux petit-déjeuner et votre séjour comprend le parking. Tout pour un séjour sans souci ! 

L'hôtel Hilton Düsseldorf se trouve à dix minutes du centre historique de la ville et l'aéroport est également à proximité, à dix minutes de route de l'hôtel. Vous trouverez à l'hôtel toutes les installations nécessaires, comme un bar, un restaurant et une salle de sport. Vivez ensemble le summum du petit séjour !

Chambre Queen

  • Climatisation
  • TV LCD
  • Fer à repasser
  • Nécessaire à café et à thé
  • Salle de bain
  • Sèche-cheveux
  • Mini-bar (peut être rempli sur demande)
  • Radio/réveil
  • Wifi gratuit

64%

Nuit pour 2 + petit-déjeuner + parking au Hilton Düsseldorf

Hilton Düsseldorf
9.2 star
Düsseldorf
Sold: 4.799
Regular €334
€119
Excl. approx. €3 tourist tax pppn
New Social Deals daily at midnight. Be quick before they're gone!

In short

Pour 2 personnes : 1 nuit, petit-déjeuner et parking inclus au Hilton Düsseldorf

Highlights

  • Profitez d'une agréable nuit au Hilton Düsseldorf pour deux personnes !
  • See the content of the multideals here
  • Comprend un délicieux petit-déjeuner complet et une place de parking
  • Séjour de luxe au Hilton, à 10 minutes du centre-ville de Düsseldorf
  • À quelques pas de la station de métro et à seulement 10 minutes de l'aéroport
  • Aussi valable pendant le week-end !
  • Les souhaits alimentaires ainsi que les allergies et les régimes particuliers seront bien sûr pris en compte, veuillez l'indiquer lors de votre réservation
  • Optionnel : 1 enfant (jusqu'à 4 ans) séjourne gratuitement dans le lit des parents

The fine print

  • Valid from moment of purchase until 4 Apr 2027
  • Réserver :
    • réservation après achat en ligne avec ‘Réserver avec Social Deal' (trouvable sous l'aperçu : mes vouchers)
    • vous pouvez annuler ou modifier votre réservation sans frais jusqu'à 24 heures à l'avance, après cela, votre voucher expire
  • Arrivée à partir de 15h, départ avant 12h
  • Une personne minimum doit être âgée de 18 ans ou plus au moment de l'enregistrement
  • Questions about this deal? Call: +32 11 96 07 39 or send a WhatsApp message to: +32 11 96 07 39
  • Buy without concern, because your purchase is 100% insured (more info)

More about this deal

Visitez la belle ville de Düsseldorf et descendez au Hilton ! Vous séjournerez une nuit en chambre Queen. Le matin, vous dégusterez un copieux petit-déjeuner et votre séjour comprend le parking. Tout pour un séjour sans souci ! 

L'hôtel Hilton Düsseldorf se trouve à dix minutes du centre historique de la ville et l'aéroport est également à proximité, à dix minutes de route de l'hôtel. Vous trouverez à l'hôtel toutes les installations nécessaires, comme un bar, un restaurant et une salle de sport. Vivez ensemble le summum du petit séjour !

Chambre Queen

  • Climatisation
  • TV LCD
  • Fer à repasser
  • Nécessaire à café et à thé
  • Salle de bain
  • Sèche-cheveux
  • Mini-bar (peut être rempli sur demande)
  • Radio/réveil
  • Wifi gratuit

Selection of reviews info_outlined

close
Selection of reviews
Social Deal considers transparency very important. The 9,2 rating of Hilton Düsseldorf is generated by all reviews provided by consumers who have actually visited Hilton Düsseldorf.

Reviews are always consulted with the partner. It varies per partner whether the reviews are processed. Only processed reviews are posted on Social Deal.

All reviews are read by Social Deal's customer service team. To keep quality high, exceptional reviews are discussed with the partner to keep the quality and service high. Together we ensure that you enjoy the same service and quality for a better price via Social Deal. Your reviews help in this as well.
Lees meer

Should you feel aggrieved by a business owner let us know at info@socialdeal.be and we will mediate a proper solution.
9,2
819
J.
Ms. J. Grawe
R.
Ms. R. Bakkenes
F.
Mr. F. Kinik
H.
Mr. H. Gutbrod
L.
Mr. L. Frederix
R.
Mr. R. Weggen
D.
Ms. D. Van Osch
T.
Mr. T. Ohn
M.
Ms. M. Jumpertz
S.
Ms. S. Schmidt-Goretzky
V.
Ms. V. Van Cimmenaede
K.
Ms. K. Minke
R.
Ms. R. Betgem

More information

Hilton Düsseldorf

Locations


Das Hotel Hilton Düsseldorf liegt zehn Minuten vom Düsseldorfer Stadtzentrum entfernt. Dieses luxuriöse Hotel ist der perfekte Ort, um bei einem Besuch dieser schönen Stadt zu übernachten. Besuche zum Beispiel die berühmte Königsallee, den Aquazoo und vieles mehr. In den Sommermonaten ist es auch möglich, ein Fahrrad zu leihen und die Stadt zu erkunden.

Die modernen Zimmer sind mit allen modernen Annehmlichkeiten wie bequemen Betten, WiFi, einem ergonomischen Arbeitsbereich, Kaffee und Tee ausgestattet. Morgens kannst Du ein köstliches Frühstück genießen, nachmittags und abends kannst Du im Restaurant Philosoph speisen. Trinke einen Drink an der Bar und entspanne Dich im Lounge-Bereich oder tobe Dich im Fitnessraum aus. Das Hilton Düsseldorf ist voll ausgestattet!

Du bist herzlich willkommen im Hilton Düsseldorf!

Regular €334
€119
Excl. approx. €3 tourist tax pppn
Book now
Tentez de gagner un voyage de rêve gratuit d'une valeur de 3.000 € !

Deals in Mons

Resto direct pas cher ?

Gagnez un
voyage de rêve
gratuit
de 3.000 €

Participez!

Resto Direct?

Cherchez Restaurant
No favourite deals yet
Click on the heart icon in your favourite deals to add them here
Go to deals
Select a deal
  1. Arrangement: 119

    - 33%
    €178
    €119
    1
    Book now
  2. Arrangement: 119

    - 34%
    Sold: 1
    €180
    €119
    1
    Book now
  3. Arrangement: 119

    - 34%
    Sold: 1
    €181
    €119
    1
    Book now
  4. Arrangement: 119

    - 39%
    Sold: 11
    €194
    €119
    1
    Book now
  5. Arrangement: 119

    - 38%
    Sold: 8
    €192
    €119
    1
    Book now
  6. Arrangement: 119

    - 38%
    Sold: 1
    €193
    €119
    1
    Book now
  7. Arrangement: 119

    - 37%
    Sold: 1
    €190
    €119
    1
    Book now
  8. Arrangement: 119

    - 42%
    Sold: 1
    €204
    €119
    1
    Book now
  9. Arrangement: 119

    - 37%
    Sold: 4
    €189
    €119
    1
    Book now
  10. Arrangement: 119

    - 44%
    Sold: 2
    €212
    €119
    1
    Book now
  11. Arrangement: 119

    - 46%
    €221
    €119
    1
    Book now
  12. Arrangement: 119

    - 36%
    €185
    €119
    1
    Book now
  13. Arrangement: 119

    - 43%
    €209
    €119
    1
    Book now
  14. Arrangement: 119

    - 43%
    €210
    €119
    1
    Book now
  15. Arrangement: 119

    - 39%
    Sold: 3
    €195
    €119
    1
    Book now
  16. Arrangement: 119

    - 53%
    €252
    €119
    1
    Book now
  17. Arrangement: 119

    - 45%
    €217
    €119
    1
    Book now
  18. Arrangement: 119

    - 50%
    Sold: 2
    €239
    €119
    1
    Book now
  19. Arrangement: 119

    - 36%
    Sold: 5
    €187
    €119
    1
    Book now
  20. Arrangement: 119

    - 38%
    Sold: 10
    €191
    €119
    1
    Book now
  21. Arrangement: 119

    - 41%
    €200
    €119
    1
    Book now
  22. Arrangement: 119

    - 55%
    Sold: 1
    €267
    €119
    1
    Book now
  23. Arrangement: 119

    - 54%
    €258
    €119
    1
    Book now
  24. Arrangement: 119

    - 58%
    €282
    €119
    1
    Book now
  25. Arrangement: 119

    - 41%
    €202
    €119
    1
    Book now
  26. Arrangement: 119

    - 51%
    €243
    €119
    1
    Book now
  27. Arrangement: 119

    - 45%
    €215
    €119
    1
    Book now
  28. Arrangement: 119

    - 51%
    €244
    €119
    1
    Book now
  29. Arrangement: 119

    - 52%
    €250
    €119
    1
    Book now
  30. Arrangement: 119

    - 52%
    €248
    €119
    1
    Book now
  31. Arrangement: 119

    - 44%
    €213
    €119
    1
    Book now
  32. Arrangement: 119

    - 53%
    Sold: 1
    €253
    €119
    1
    Book now
  33. Arrangement: 119

    - 64%
    €334
    €119
    1
    Book now
  34. Arrangement: 119

    - 60%
    €297
    €119
    1
    Book now
  35. Arrangement: 119

    - 59%
    €289
    €119
    1
    Book now
  36. Arrangement: 119

    - 61%
    €304
    €119
    1
    Book now
  37. Arrangement: 119

    - 59%
    €290
    €119
    1
    Book now
  38. Arrangement: 119

    - 36%
    €186
    €119
    1
    Book now
  39. Arrangement: 119

    - 44%
    €211
    €119
    1
    Book now
  40. Arrangement: 129

    - 46%
    Sold: 1
    €238
    €129
    1
    Book now
  41. Arrangement: 169

    - 22%
    Sold: 1
    €216
    €169
    1
    Book now
  42. Arrangement: 169

    - 23%
    Sold: 1
    €220
    €169
    1
    Book now
  43. Arrangement: 169

    - 16%
    €200
    €169
    1
    Book now
  44. Arrangement: 169

    - 28%
    €234
    €169
    1
    Book now
  45. Arrangement: 169

    - 25%
    €225
    €169
    1
    Book now
  46. Arrangement: 169

    - 20%
    €212
    €169
    1
    Book now
  47. Arrangement: 169

    - 10%
    €188
    €169
    1
    Book now
  48. Arrangement: 169

    - 21%
    €214
    €169
    1
    Book now
  49. Arrangement: 169

    - 26%
    €227
    €169
    1
    Book now
  50. Arrangement: 169

    - 29%
    Sold: 2
    €239
    €169
    1
    Book now
  51. Arrangement: 169

    - 29%
    €238
    €169
    1
    Book now
  52. Arrangement: 169

    - 24%
    €222
    €169
    1
    Book now
  53. Arrangement: 169

    - 31%
    €244
    €169
    1
    Book now
  54. Arrangement: 169

    - 24%
    €221
    €169
    1
    Book now
  55. Arrangement: 169

    - 32%
    €247
    €169
    1
    Book now
  56. Arrangement: 169

    - 53%
    €359
    €169
    1
    Book now
  57. Arrangement: 169

    - 36%
    €265
    €169
    1
    Book now
  58. Arrangement: 169

    - 34%
    Sold: 2
    €257
    €169
    1
    Book now
  59. Arrangement: 169

    - 36%
    €266
    €169
    1
    Book now
  60. Arrangement: 169

    - 38%
    €273
    €169
    1
    Book now
  61. Arrangement: 169

    - 19%
    €209
    €169
    1
    Book now
  62. Arrangement: 169

    - 35%
    Sold: 1
    €262
    €169
    1
    Book now
  63. Arrangement: 169

    - 18%
    €207
    €169
    1
    Book now
  64. Arrangement: 169

    - 20%
    €210
    €169
    1
    Book now
  65. Arrangement: 169

    - 22%
    €218
    €169
    1
    Book now
  66. Arrangement: 169

    - 13%
    €194
    €169
    1
    Book now
  67. Arrangement: 169

    - 31%
    €246
    €169
    1
    Book now
  68. Arrangement: 169

    - 18%
    €205
    €169
    1
    Book now
  69. Arrangement: 169

    - 19%
    €208
    €169
    1
    Book now
  70. Arrangement: 169

    - 39%
    €275
    €169
    1
    Book now
  71. Arrangement: 169

    - 37%
    €267
    €169
    1
    Book now
  72. Arrangement: 169

    - 32%
    €250
    €169
    1
    Book now
  73. Arrangement: 169

    - 62%
    €441
    €169
    1
    Book now
  74. Arrangement: 169

    - 45%
    €307
    €169
    1
    Book now
  75. Arrangement: 169

    - 61%
    €431
    €169
    1
    Book now
  76. Arrangement: 169

    - 27%
    €230
    €169
    1
    Book now
  77. Arrangement: 169

    - 46%
    €315
    €169
    1
    Book now
  78. Arrangement: 169

    - 29%
    €237
    €169
    1
    Book now
  79. Arrangement: 169

    - 57%
    €390
    €169
    1
    Book now
  80. Arrangement: 169

    - 34%
    €255
    €169
    1
    Book now
  81. Arrangement: 169

    - 35%
    €260
    €169
    1
    Book now
  82. Arrangement: 169

    - 44%
    €301
    €169
    1
    Book now
  83. Arrangement: 179

    - 21%
    €226
    €179
    1
    Book now
  84. Arrangement: 179

    - 28%
    Sold: 2
    €247
    €179
    1
    Book now
  85. Arrangement: 179

    - 30%
    Sold: 5
    €257
    €179
    1
    Book now

Why is this price so affordable?

With Social Deal, you enjoy the same quality and service as with a regular booking, but at a Social Deal price. This discount is exclusive to our members. How is this possible? We negotiate competitive prices on behalf of thousands of consumers, forming a powerful collective.

For businesses, Social Deal is a smart marketing tool: they reach new customers through Social Deal at no extra cost. What's more, you often book at times that suit the business. This allows the business to fill its capacity, and you benefit from a substantial discount.

The result: you enjoy an unforgettable outing, dinner or activity for a surprisingly low Social Deal price